Si no pots veure bé aquest correu electrònic fes click aquí

Si vols seguir amb nosaltres, no cal que facis res
Llapisos


Sí, va de la GDPR

Ja saps de què va. N'has rebut molts com aquest i comences a pensar que és SPAM.

En el nostre cas, no ho és. I ho saps perquè en algun moment entre avui i fa 6 anys et vas donar d'alta al nostre butlletí (donant-nos el consentiment que per imperatiu legal sempre ha fet falta i nosaltres ja complíem) per estar al dia de tots els tallers que programàvem.

Ple de tallers ja no existeix com un espai físic al Masnou... potser te n'has adonat perquè fa temps que no rebs les nostres newsletters tan xul·les!

Però seguim actius difonent a Facebook els tallers més interessants que es fan per tot Catalunya. Algun dia tindrem temps per donar-li un nou sentit a tot plegat, renovar la web i ens agradaria poder-te informar també al teu correu, com fèiem abans.

Creiem que si t'agrada fer tallers, t'agradarà encara més el "nou" Ple de Tallers i seria una pena que deixessis de rebre la newsletter.

Et recordem que aquestes dades no les hem facilitat, facilitem ni facilitarem a ningú més. Només les tenim per poder-te enviar un butlletí un cop al mes informant-te de cursos i tallers que es fan (aquí l'únic canvi) no només al Masnou sinó arreu de Catalunya.

Però entenem que en tres anys (sí, ja fa tres anys que no t'incordiem un cop al mes!) no només han canviat les nostres circumstàncies sinó també les teves, i potser ja no vols seguir en aquesta llista. Per fer-ho, clica aquí.

I recorda, que si ara decideixes seguir amb nosaltres però quan retornem a l'activitat canvies d'opinió, sempre pots donar-te de baixa amb els enllaços que hi ha al peu de totes les newsletters.

De moment, però, aquest és l'únic butlletí que rebràs en molt de temps... segueix-nos al Facebook si encara no ho feies!

Esperem poder seguir comptant amb el teu interès!

Ple de Tallers