Segueix-nos

Facebook Twitter Foursquare Pinterest RSS iCal

Subscriu-te al nostre butlletí

Titular notícies

Com viure en salut respectant allò que en realitat som?

Dilluns 10 Febrer 2014

Creus que gran part del teu malestar té quelcom a veure en la teva forma de ser o a l’entorn que t’envolta?
Et costa digerir quelcom que t’ha passat?
Et sents perdut, sense saber què fer o qui ets?
Els teus pensaments t’impedeixen concentrar-te en el que estàs fent en aquest moment?
Si alguna d’aquestes preguntes t’inquieta la RESFO et pot ser d’utilitat.

Fa unes setmanes, la Montse Llos i en Jordi Uyà ens van presentar la possibilitat d'oferir un taller-presentació de RESFO a Ple de Tallers.

"RESFO? I això què és?" et deus preguntar... bé, és el què ens vam preguntar nosaltres!

La RESFO és una aplicació terapèutica no massa coneguda i ells es dediquen a fer xerrades arreu explicant no tant la teràpia en sí sinó la importància de l'actitud que cal prendre davant la vida, ja que l'actitud amb què afrontem les coses juga un paper molt important amb els malestars o malalties que poguem tenir.

La RESFO ens situa enfront a nosaltres mateixos en el present: sense herències, sense falses idees, sense egos, sense recerca de culpables... La responsabilitat de la nostra salut recau en cadascú de nosaltres. Tot està lligat a tot hologràmicament i, per tant, el que vivim té una raó de ser.
Els esdeveniments que ens succeeixen no són casuals. Aprendre a fer-ne una lectura ens mostra el que hem de fer i no el que volem fer. Vivint el present, canviant la nostra actitud, escoltant-nos, essent fidels a nosaltres, al que som, al respecte que ens hem de tenir.

Bé, amb aquesta presentació, la proposta ens va semblar d'allò més interessant i sabem que molts de vosaltres també ho veureu així
Per això volem organitzar aquest taller el dia que us vagi bé a tots vosaltres, perquè no us perdeu l'oportunitat de conèixer aquesta eina.

Així que, escriu-nos, deixa'ns un comentari, truca'ns... fés-nos saber que t'interessa i quan t'aniria millor, i ho organitzarem a mida dels interessats.

A continuació et deixem algunes dades més sobre la RESFO i les característiques del taller:


Taller de RESFO
 
Què es la RESFO?

Les bases de la RESFO neixen de mans de dos metges francesos C.Piro i A. Secondy als anys 80, després d’un rigorós treball experimental que els porta fins a l’Organigrama Holoenèrgetic, referent comú de salut per a tots els humans i que mostra com la salut està lligada a la nostra actitud envers nosaltres mateixos i el nostre entorn.

En base a aquesta descoberta experimental, la RESFO és una eina pràctica d’ajuda per a recuperar la salut de fons, respectant allò que som en el programa de la vida gravat en les nostres cèl·lules.

Objectiu del taller

Reflexionar sobre qui som, quin és el sentit de la nostra existència, el perquè de les nostres actituds, el perquè del que ens succeeix...
Parlarem sobre l’ètica humana, sense interpretacions religioses ni filosòfiques.
Parlarem de Salut ja que, com diu la OMS (Organització Mundial de la Salut) la salut és un estat de complet benestar físic, mental i social i no solament l’absència de símptomes. Som quelcom més que un cos físic.
I veurem què ens aporta la RESFO com a eina concreta d’aplicació a la Salut.
Si sents que necessites comprendre el valor de la teva actitud i de les teves accions, aquest és el teu taller.

La durada de la xerrada-taller és de 3 hores, i s'organitzaria un dia entre setmana.
El cost pels assistents és gratuït, però l'aforament és limitat i s'ha de confirmar l'assistència per venir.
 

Més informació: http://www.resfo.es


Recorda: si t'interessa el RESFO i vols que organitzem aquest taller, contacta'ns i diga'ns quan t'aniria bé!


Últimes Notícies