Segueix-nos

Facebook Twitter Foursquare Pinterest RSS iCal

Subscriu-te al nostre butlletí

Titular notícies

Un taller d'avarques ben especial

Divendres 24 Maig 2013

Encetem un apartat nou a Ple de Tallers (el nostre blog) amb una oferta ben especial: Un taller d'avarques en 3 dies, amb una part a Barcelona i una part a El Masnou... Amb un 10% de descompte!


L'avarca és probablement un dels calçats més usats a l'estiu. Se'n poden veure per tots els aparadors i peus, de molts colors i fins i tot amb dibuixos. Però clar, és molt diferent anar a una tenda i comprar un parell d'avarques cada any a fer-te'n tu unes (que duren un bon grapat d'anys!)

Imaginem que deus pensar "sí, clar, fer una avarca al vostre taller és molt fàcil, però d'on trec les eines!?" Doncs per les eines no has de patir: no cal cap mena d'eina especialitzada per fer un parell d'avarques, un cop hagis fet el curs les podràs fer a casa teva sense cap mena de dificultat.


Tornant al taller d'avarques, es tracta d'una iniciativa de M'apunto Barcelona, i és una col·laboració dels sabaters de The Fancy Puffin amb la cafeteria Mar de Cava (C/València, 293, baixos) Les dos primeres sessions (que inclouen patronatge, tall de les pells i costura de la majoria de parts per realitzar la teva avarca) les realitzarem a Mar de Cava, i la darrera sessió (que requereix usar cola per enganxar la sola i que no fa precisament una olor ideal per disfrutar d'un cafè!) serà a El Masnou, a Ple de Tallers (Pge. Sant Jaume, 2)

I suposo que la part del descompte us pot haver interessat... Per poder-hi optar, contacteu amb la gent de M'apunto a través d'aqui.

Detalls:

Taller de 3 dies per la realització d'unes avarques de pell amb sola de pell i microporós a càrrec de The Fancy Puffin

Localització:

Mar de Cava: C/València, 293 Baixos, Barcelona
 


Ple de Tallers: Pge. Sant Jaume 2, El Masnou


Dates:

Primera sessió: Dimecres 29 de Maig, de 19 a 21:30 a Mar de Cava
Segona sessió: Dimecres 5 de Juny, de 19 a 21:30 a Mar de Cava
Tercera sessió: Dissabte 8 de Juny, de 16 a 18:30 a Ple de Tallers

Més, sobre...: taller d'avarques , sabateria , avarques
Últimes Notícies